Sluit menu
Menu

Nieuws
29-06-2017

Lineaire motor P04 met geïntegreerde lineaire geleiding

Lineaire motor P04 met geïntegreerde lineaire geleiding


LinMot presenteert de nieuw ontwikkelde lineaire actuator-type P04.
Deze motor heeft alle voordelen van de bekende buisvormige lineaire motor en het extra voordeel van een geïntegreerde lineaire geleiding. De P04-actuator kan worden voorzien van de uit de pneumatiek bekende mechanische accessoires. Zo is de vervanging van pneumatiek nog eenvoudiger, omdat alle pneumatische montageopties gerealiseerd kunnen worden.

Onder de compacte aluminium behuizing van deze nieuwe motor is een krachtige LinMot PS01-37x120F-HP motor, die de precisie-as in beweging zet. De as wordt geleid door een lineair kogellager en heeft een maximale slag van 135 mm. Met aan de voorkant M10x1.25 draad, kunnen lasten van maximaal 255 N snel op de as worden bevestigd. Aanvullende montage opties worden mogelijk gemaakt door de profielgroeven en T-sleuven aan alle kanten van de behuizing.

Met een maximale versnelling van 50 m/s2 zijn precieze en dynamische bewegingen de belangrijkste eigenschappen van dit nieuwe motormodel. Bovendien worden dwarskrachten geabsorbeerd door het geïntegreerde lager, zodat eenvoudige toepassingen zoals uitstoten op zeer eenvoudige manier en zonder extra componenten kunnen worden gerealiseerd.


Lees hier meer over LinMot lineaire servomotoren


Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.


Blijf op de hoogte:


Groneman op Facebook:

Groneman op YouTube: