Sluit menu
Menu

Besturingstechniek bij Groneman

Het automatiseren oftewel de Motion Control van uw productieproces. Dat is waar onze afdeling Besturingstechniek u mee kan helpen. Lineaire servomotoren, tandwielkasten, een kant en klaar positionerings- systeem of pick & place toepassing zijn enkele voorbeelden.

Groneman besturingstechniek

Lineaire servomotoren

 

LinMot elektromagnetische lineaire direct-drive servomotoren

Snelle nauwkeurige repeterende bewegingen. Dat is de kracht van de lineaire servomotoren van LinMot. Deze lineaire motor is een prima hulpmiddel bij de automatisering van uw productieproces. De inzet van een LinMot lineaire motor in de machinebouw is bijna oneindig te noemen.


 

LinMot Servodrives

LinMot drives bestrijken het hele vermogensbereik voor de aansturing van compacte microdrives met een laag vermogen in het spanningsbereik 24- 72VDC tot aan high-performance  servo motoren met  rechtstreekse aansluiting op het  drie-fase netwerk 3x480VAC. .


 

LinMot MagSpring magnetische veer

De MagSpring wordt gebruikt als compensatie van lastmassa's bij verticale assen. De MagSpring behoudt een constante veerkracht onafhankelijk van de afgelegde weg. Ze beschermt daarbij uw installatie bij stroomuitval. 


Servomotoren

 

Borstelloze AC en DC servomotoren

Heeft u een nauwkeurige besturing en positionering nodig dan heeft SEM voor u de juiste servomotor. Ze worden gebruikt in CNC-machines via gangbare machinebouw tot speciaalmachines en zelfs in het theater. Het leveringsprogramma omvat zowel standaardmotoren die tegen een gunstige prijs en levertijd kunnen worden aangeboden als ook speciale uitvoeringen voor u op maat gemaakt.


Positioneersystemen

 

Nauwkeurige lineaire positioneer modules

Jung systemen worden in een aantal series onderverdeeld, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Hiermee is voor iedere handlingstoepassing  wel een oplossing te vinden. De geïntegreerde elektromagnetische lineaire servomotor van LinMot zorgt voor een grote positioneernauwkeurigheid.


 

Kant en klare positioneringssystemen

Met het leveren van complete inbouwklare positioneersystemen neemt Systec uw constructeur veel werk uit handen. DriveSets worden toegepast in de speciaalmachinebouw en robotica, bij bewegingen in testopstellingen of bij de bewerking of verwerking van materialen zoals lijmen en frezen.


Nanometer aandrijvingen

 

Zeer nauwkeurige aandrijvingen in het nanometersegment

Alio Industries ontwerpt en produceert precisie lineaire en roterende sledes voor veeleisende nanometer applicaties. De producten worden onder meer ingezet om de mogelijkheden ten aanzien van automatiseringsoplossingen uit te breiden maar ook om submicron robots en meerassige robots kostengunstiger in te kunnen zetten.


Besturingen

 

Servoversterkers

Door uw servomotoren te combineren met een IRT servoversterker bereikt u een prima aandrijfsysteem. Als optie kunt u in de IRT versterker een zogeheten Profiler inbouwen. Deze positioneerkaart is een ideale oplossing voor relatief eenvoudige point-to-point applicaties.


 

Servodrives en -besturingen

U bouwt een machine waarin snel en nauwkeurig bepaalde posities bereikt moeten worden. De af te leggen afstand en de snelheid staan al vast. Hoe regelt u dit? ESR Pollmeier biedt hiervoor de oplossing door complete servoaandrijvingen te leveren bestaande uit bijvoorbeeld een servomotor, versterker en controller.


Tandwielkasten

 

Planetaire tandwielkasten

De belangrijkste pré van de Eisele planetaire tandwielkasten is de compacte bouw. Uw constructeur kan hierdoor kleiner bouwen en zodoende aandrijfsystemen verder optimaliseren.  Pekrun levert speciale tandwielkasten, vooral in de Heavy industrie.  ZZ servotandwielkasten worden geleverd met een hypoïde spiraalvertanding (Klingelnberg) en diverse motorflens combinaties


Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug op het door u gekozen tijdstip.Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.


Blijf op de hoogte:


Groneman op Facebook:

Groneman op YouTube: