Sluit menu
Menu

Elektrische aandrijving van Groneman: grote merken, prima service

Bij Groneman kunt u terecht voor de elektrische aandrijving om complexe bewegingen nauwkeurig te coördineren en te synchroniseren. Wij leveren servomotoren, controllers of een motor met een controller. Maar ook complete positioneersystemen met elektrische aandrijving die u meteen kunt inzetten.

Lineaire en lineaire-roterende servomotoren

Bij Groneman kunt u terecht voor de direct-drive servomotoren SEM en LinMot. Wij hebben ook LinMot lineaire-roterende servomotoren voor cappers, pick & place en producthandling. In de besturing van deze elektrische aandrijvingen kunt u heel eenvoudig lineaire-roterende bewegingen programmeren. Synchroon of geheel onafhankelijk van elkaar.

Meer over SEM servomotoren
Meer over LinMot lineaire motoren

Complete positioneersystemen: direct bedrijfsklaar

Heeft u geen kennis in huis of gewoonweg geen tijd om de juiste elektrische aandrijving en besturing in elkaar te zetten? Kies dan voor de elektrische aandrijfsystemen van Systec. Deze positioneersystemen zijn opgebouwd uit één, twee of drie lineaire eenheden (X, XY of XYZ), elektrische aandrijvingen en de besturing ervan. U kunt ze meteen integreren in uw toepassing en inzetten.

LinMot lineaire-roterende servomotoren
SEM servomotoren
Systec kant- en klare positioneersystemen

Meer informatie of bestellen?
Wij staan u graag te woord:
074 - 255 11 40


Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.


Blijf op de hoogte:


Groneman op Facebook:

Groneman op YouTube: