Sluit menu
Menu

ELBE cardanassen: functioneren onder extreme omstandigheden

Vocht, zand, modder, hitte, stof: extreme (weers)omstandigheden waaronder uw machine moet functioneren. Onderhoud kost tijd en geld. Dit geldt voor alle sectoren in de industrie. De ontwikkelingen bij Elbe richten zich daarom op onderhoudsvrije cardanassen. Deze ontwikkelingen hebben vooral betrekking op de aslagering, afdichting en vetsoorten. De cardanassen worden uitgebreid op de proefbank bij de leverancier en in allerlei praktijkomstandigheden bij verschillende klanten getest.

Meer over Elbe cardanassen

 

   ELBE cardanassen in verzinkte uitvoering

ELSO kogel- en kruiskoppelingen:

Elso is een zusterbedrijf van G. Elbe & Sohn GmbH & Co. KG en begon haar activiteiten in 1973 in Hofheim. Elso richt zich op de productie van kogel- en kruiskoppelingen met name voor in de machinebouw. Deze scharnierkoppelingen worden ingezet in toepassingen waar een draaimoment of een draaibeweging van de ene naar de andere as moet worden overgebracht. Ze zijn spelingarm en hebben een lange levensduur.

Meer over Elso Koppelingen

 

 Elso kogel- en kruiskoppelingen

Downloads

  1. Download hier de PDF met het ELBE leveringsprogramma (479 kB)

  2. Download hier de ELBE catalogus (3,12 MB)

Wilt u een offerte op maat?

  1. Download dan hier het invulformulier (116 kB)   en mail het ons!

 Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug op het door u gekozen tijdstip.Blijf op de hoogte:


Groneman op Facebook:

Groneman op YouTube: